Flats for rent in Brussels Montgomery
voor lange en korte verblijven
de persoonlijke aanpak
- Short and long term stay in Brussels, apartment for rent
en een eigen conciërge
met volledige service
geniet van de luxe van een appartement
Rent your apartment in Brussels city centre
dat het bruisende Brussel te bieden heeft
en geniet van het beste
woon in het hart van Europa
Serviced Apartments - Appartements avec service - Service Appartementen | Belsquare Residence | Brussels-Bruxelles-Brussel
voor expats en zakenmensen
exclusieve lange en korte verblijven
Belsquare Residentie, volledig uitgerust appartement inclusief diensten te huur in Brussel

 Belsquare Residence

───────────────────────────────

Huur vandaag uw volledig uitgeruste full-service appartement in de hoofdstad van Europa. De onlangs gerenoveerde Belsquare Residentie ligt middenin de residentiële Montgomery buurt, vlakbij het bruisende hart van Brussel en op wandelafstand van de Europese Wijk. Het appartementencomplex met hotelservice werd speciaal ontwikkeld voor expats, zakenmensen en internationale werknemers. Met slechts 30 appartementen en een eigen conciërge biedt Belsquare zijn bewoners een persoonlijke service waardoor u zich direct thuis voelt.
Te huur: appartementen in Brussel, volledig uitgerust inclusief diensten en kosten
Luxueus verblijf in Brussel
Huur een appartement in de Europese wijk Brussel
Huur uw appartement in het centrum van Brussel
Zakenappartementen in Brussel

 Serviced  Apartments

──────────────────────────────

Met een ruime keuze aan appartementen – van éénslaapkamerappartement tot penthouse – voorziet Belsquare u van een luxueus lang of kort verblijf in Brussel. De eigentijdse Italiaanse meubels van Tacchini, de Luceplan-verlichting en de exclusieve foto’s van beperkte oplage zijn zorgvuldig gekozen als de perfecte setting voor uw thuis weg van huis. Kom na een lange dag werken tot rust in een ruimte die volledig ontworpen is voor uw dagelijks comfort. Onze conciërge is steeds beschikbaar voor kleine reparaties en andere vragen of problemen gerelateerd aan uw huurwoning.
U kunt altijd rekenen op een onberispelijke woonruimte dankzij onze wekelijkse schoonmaakdienst en service voor beddengoed. Elk appartement beschikt over een flatscreen-tv met veel internationale zenders, en een wifiverbinding met hoge snelheid biedt u ongelimiteerde toegang tot het internet. De meeste appartementen hebben één of twee balkons met een aangenaam uitzicht op de omgeving en veel licht, en elke woning geniet een praktische en volledig uitgeruste keuken. Een videofoon en een veiligheidsdeur zorgen voor uw veiligheid en onze beveiligde ondergrondse parking biedt directe toegang tot de wooneenheden in het gebouw via een lift.
Atrebatenstraat 155
1040 Etterbeek
Tel: +32 475 24 12 07
e-mail: info@belsquare.be